Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σπ. Σουέρεφ: «Αλήθεια, ηθική στον ΔΟΠΑΠ δεν υπάρχει;»

Δημοτική Χορωδία «San Giacomo»
29 Nov 2019 / 09:46

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Σκληρή» γλώσσα χρησιμοποίησε ο χορωδός της Δημοτικής Χορωδίας Κέρκυρας «San Giacomo», Σπύρος Σουέρεφ καταγγέλοντας για έλλειψη ηθικής τους ιθύνοντες στον ΔΟΠΑΠ,

με αφορμή τη μη μίσθωση λεωφορείου για τη μεταφορά των μελών της χορωδίας στην Φθιώτιδα προκειμένου η «San Giacomo» να συμμετάσχει στο Φεστιβάλ της Ένωσης Επτανησίων Φθιώτιδας, στη Λαμία.

Ο Σπύρος Σουέρεφ κατήγγειλε τον ΔΟΠΑΠ τονίζοντας πως κανείς δεν τους ενημέρωσε, παρά τις καθημερινές ενοχλήσεις από πλευράς χορωδίας, ενώ προαναγγείλε πως το θέμα θα φτάσει μέχρι τον Εισαγγελέα.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε ο χορωδός της «San Giacomo» σε ανάρτησή του στο Facebook:





«Φίλες και φίλοι του Πολιτισμού. Σήμερα η Χωροδια μας ήταν να αναχωρήσει για Λαμία μετά από πρόσκληση της Ένωσης Επτανησίων Φθιώτιδας προκειμένου να λάβει μέρος στο 8ο Χορωδιακό Φεστιβάλ.Χθες το μεσημέρι στις 3 ενημερωθήκαμε (όχι από τον ΔΟΠΑΠ ώς ώφειλε), αλλά από Τουριστικό Γραφείο, το οποίο συνεργάζεται ο ΔΟΠΑΠ ότι δεν υπάρχει για την Χορωδία μας έγκριση για πούλμαν.

Το αίτημα από τον Σύλλογο της Φθιώτιδας για την συμμετοχή της Χορωδίας μας στο Φεστιβάλ έγινε τον Ιανουάριο.

Η Χορωδία μας τον Σεπτέμβρη έκανε το αίτημα για το πούλμαν.

Στις 9 Νοέμβρη έκανε άλλο έγγραφο για υπενθύμιση. Εδώ και 10 μέρες με καθημερινές ενοχλήσεις μας διαβεβαίωναν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αλήθεια ηθική δεν υπάρχει; Αλήθεια εάν υπήρχε πρόβλημα, δεν θα έπρεπε να μας ενημερώσετε εσείς οι ίδιοι και όχι να το μαθαίνουμε από τα Τουριστικά Γραφεία;

Ο δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας λέει ότι μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες έπρεπε να μας είχατε απαντήσει. Δεν το κάνατε.

Ελπίζω να απαντήσετε στον Εισαγγελέα την επόμενη εβδομάδα.

Και κάποιοι που πιστεύουν ότι τώρα δεν έχουν ευθύνη, θα τους υπενθυμίσω ότι πριν 20 μέρες είχαν.

Προς ενημέρωση των συμπολιτών μας, το Δ.Σ.του ΔΟΠΑΠ δεν έχει αλλάξει ακόμα».