Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χριστουγεννιάτικη εορταστική συναυλία της μπαντίνας της Φ.Ε. Μάντζαρος «The Christmas express»

Φιλαρμονική Μάντζαρος
20 Δεκεμβρίου 2019 / 15:54
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Μπαντίνα της Φιλαρμονικής Εταιρίας «Μάντζαρος» παρουσιάσει την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη

Εορταστική Συναυλία της.
Η συναυλία φέτος έχει τον τίτλο: «The Christmas Express», που είναι εμπνευσμένος από την γνωστή παιδική ταινία «Το Πολικό Εξπρές», αποσπάσματα από τη μουσική της οποίας, μεταξύ άλλων, θα ερμηνεύσουν οι νεαροί μουσικοί της «Μάντζαρος». 
Πρόκειται για μια ευρηματική μουσική διαδρομή μεταξύ των μουσικών στυλ, που υπόσχεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς θα έχει την ευκαιρία να ακούσει κλασσικές, παραδοσιακές, αλλά και swing χριστουγεννιάτικες μελωδίες, όλες σε εορταστική διάθεση.
Σολίστ της βραδιάς θα είναι η κ. Λία Κολυτά (σοπράνο) και ο κ. Σωτήρης Τριάντης (βαρύτονος) και οι μοναδικοί “7 Mile Limit”, σε μια εντυπωσιακή σύμπραξη με τη Μπαντίνα της «Μάντζαρος».
Η Swing Band “7 Mile Limit” αποτελείται από τους: Δήμητρα – Στεφανία Κοντού (φωνή), Παύλο Κοντό (κλαρινέτο – σαξόφωνο), Λευτέρη Ατσοπάρδη (τρομπέτα), Νίκο Καίσαρη (τρομπόνι), Ηρακλή Ασκονίτη (πιάνο), Βαγγέλη Γκλαβίνα (ηλ. μπάσο) και Ανδρέα Αλαμάνο (τύμπανα).
Στη συναυλία συμμετέχει και ομάδα χορευτών του Σωτήρη Μπουχάγιαρ.
Τη μουσική διεύθυνση έχει ο Αναπληρωτής Αρχιμουσικός της «Μάντζαρος», κ. Σπύρος Ρουβάς.
Η συναυλία θα δοθεί την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 20:30 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.
Εισιτήρια: Πλατεία - Θεωρεία (€ 10), Εξώστης & Μαθητές (€ 5). Η προπώληση γίνεται καθημερινά στο κτήριο της Φ.Ε. «Μάντζαρος» επί της οδού Φιλαρμονικής αρ. 23, ως εξής: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ 5-8 απόγευμα και ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 10-1 πρωί.
Μετά από πρόταση του Προέδρου του Δ.Σ., κ. Ιωάννη Τριβιζά, η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το σύνολο του Δ.Σ., αποφασίστηκε ότι τα έσοδα της παραπάνω  Χριστουγεννιάτικης Εορταστικής Συναυλίας της Μπαντίνας της ΦΕΜ, θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του 58χρονου Σ.Κ., τραυματία της πρόσφατης φωτιάς στο Μαντούκι, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ο 58χρονος είναι παλιός μουσικός και επίτιμος Υπαρχιμουσικός της Εταιρίας. Το Δ.Σ. εκφράζει την αμέριστη στήριξή του στον ίδιο και στην οικογένεια του.

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.