Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Πράσινο φως» από την Γ.Γ. Αθλητισμού για τοποθέτηση κουλουάρ στο γήπεδο Λευκίμμης

Δήμος Νότιας Κέρκυρας
30 Δεκεμβρίου 2019 / 15:30
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού έλαβε ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας για έργα υποδομής στα γήπεδα Λευκίμμης και Πετριτή.

Όπως δήλωσε στο enimerosi.com ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Νότιας Κέρκυρας, Σωκράτης Ανδριώτης, «έγινε το πρώτο, αναγκαίο βήμα για να προχωρήσουν έργα που είχε ζητήσει ο Δήμος, με τεχνικά δελτία που είχε υποβάλει. Πρόκειται για την τοποθέτηση κουλουάρ στίβου στο γήπεδο Λευκίμμης και για έργα ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο Πετριτή, από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ». Με τη συμβολή του βουλευτή Στέφανου Γκίκα, πήραμε την έγκριση του Γ. Γ. Αθλητισμού, ενώ την τελική υπογραφή αναμένεται να βάλει ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος». Η ζητούμενη χρηματοδότηση είναι συνολικού ποσού 590.000 €.    
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.