Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συναντήσεις Δημήτρη Μπιάγκη με φορείς της Κέρκυρας

Μπιάγκης Δημήτρης
17 Ιανουαρίου 2020 / 13:07

Επαφές του Βουλευτή Κέρκυρας του ΚΙΝ.ΑΛ. στο Αστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας, τον ΕΦΚΑ Κέρκυρας και τον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Σειρά συναντήσεων με φορείς της Κέρκυρας είχε την εβδομάδα που ολοκληρώνεται ο Βουλευτής Κέρκυρας με το ΚΙΝ.ΑΛ., Δημήτρης Μπιάγκης.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο Τύπου του Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής:

«Ο Βουλευτής Κέρκυρας του Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μπιάγκης, πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων αυτήν την εβδομάδα με πολλούς θεσμικούς φορείς προκειμένου να ενημερωθεί, να καταγράψει, να αποτυπώσει αλλά και να καταρτίσει ένα συνολικό πλάνο διαχείρισης προτάσεων και θέσεων της υφιστάμενης κατάστασης των υπηρεσιών του Νομού Κέρκυρας, όπως παράλληλα και τον εκσυγχρονισμό και τη συνολική αναβάθμιση αυτών.

Αρχικά, ο Βουλευτής συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων των Αστικών ΚΤΕΛ Κέρκυρας, Σπύρο Κούστα, προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα που προκύπτουν από το υπό διαβούλευση Σχέδιο Νόμου, με βάση το οποίο καταργούνται θεμελιώδεις διατάξεις που αφορούν τον Κανονισμό Προσωπικού των ΚΤΕΛ.



Επίσης, ο κος Μπιάγκης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθυντή του ΕΦΚΑ Κέρκυρας, Νίκο Χονδρογιάννη και με αντιπροσωπεία εργαζομένων του φορέα. Ο Βουλευτής ενημερώθηκε για τα λειτουργικά, δομικά, πρακτικά και καθημερινά προβλήματα του ΕΦΚΑ Κέρκυρας και δεσμεύτηκε να είναι αρωγός στην προσπάθεια αναβάθμισης της Υπηρεσίας.

Τέλος, ως Υπεύθυνος Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής – Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής, ο κος Μπιάγκης συναντήθηκε και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένα Κέρκυρας, Σπύρο Ζερβόπουλο.

Η συνάντηση αφορούσε την ανταλλαγή απόψεων και θέσεων πάνω στα κυρίαρχα θέματα που αφορούν τον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας, αλλά και σε θέματα ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής. 

Βασικά σημεία συζήτησης ήταν: η πορεία των έργων, οι νέες προοπτικές που ανοίγονται με την δημιουργία των υδατοδρομίων, θέματα Ακτοπλοΐας και Κρουαζιέρας, όπως παράλληλα και παρεμβάσεις που προγραμματίζονται σε μικρότερα λιμάνια και καταφύγια, καθώς και άλλα σημαντικά θέματα που αφορούν τον οργανισμό».