Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ταξίδι στην Κοζάνη & Μνημόνιο Συνεργασίας με τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Φο.Δ.Σ.Α.

Φο.Δ.Σ.Α.
20 Ιανουαρίου 2020 / 11:24

Από τη σημερινή συνεδρίαση του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων απουσίαζαν -δικαιολογημένα- Λέσσης, Τρεπεκλής, Βλαχόπουλος και Κόκκαλη

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Ενημέρωση της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων και προέδρου του Φο.Δ.Σ.Α., Μερόπης Υδραίου, προς τα μέλη του Δ.Σ. του Φορέα σχετικά με το ταξίδι της προηγούμενης Παρασκευής στην Κοζάνη, περιελάμβανε η σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Από την συνεδρίαση απουσίαζαν, τόσο ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας, Κώστας Λέσσης, όσο και ο επικεφαλής της παράταξης «Κέρκυρα να ζεις» και πρώην Δήμαρχος Κέρκυρας, Γιάννης Τρεπεκλής, όπως και ο εκπρόσωπος των Παξών, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Παξών, Μανώλης Βλαχόπουλος, αλλά και η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για θέματα Ανακύκλωσης του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, Σπυριδούλα Κόκκαλη.

Εκτός από την ενημέρωση για το προ ημερών ταξίδι στη Δυτική Μακεδονία και στις εγκαταστάσεις της ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. ΑΕ., έγινε ενημέρωση από πλευράς Μερόπης Υδραίου για την αποδοχή από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων του μνημονίου συνεργασίας με τον Φο.Δ.Σ.Α.

Σύμφωνα, εξάλλου, με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων και μέλος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νομού Κέρκυρας, Νίκο Καλόγερο, ανάλογα μνημόνια συνεργασίας πρέπει να υπογραφούν το αμέσως προσεχές διάστημα μεταξύ του Φο.Δ.Σ.Α. και των άλλων δύο Δήμων του νησιού (Βορράς & Νότος) προκειμένου ο Φορέας να μπορεί να λειτουργήσει χωρίς πρακτικά προβλήματα.