Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην προεδρία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας η Παναγιώτα Τζάννε

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας
23 Ιανουαρίου 2020 / 13:19

Την αντιδήμαρχο Ψηφιακής Διακυβέρνησης του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, Παναγιώτα Τζάννε, πρότεινε η Δήμαρχος, Μερόπη Υδραίου, για τη θέση της προέδρου του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Η αντιδήμαρχος Ψηφιακής Διακυβέρνησης του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, Παναγιώτα Τζάννε, θα είναι η νέα πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας.

Η Παναγιώτα Τζάννε προτάθηκε από την Δήμαρχο, Μερόπη Υδραίου για την προεδρία του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κέρκυρας, στο Διοικητικό Συμβούλιο του οποίου θα βρίσκονται ακόμα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, Δημήτρης Μεταλληνός, με αναπληρωματικό τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Κέρκυρα Ψηλά», Σπύρο Νεράντζη, αλλά και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Χρυσούλα Τόμπρου, με αναπληρωματικό τον Βαγγέλη Ραράκο.

Η εκλογή των υπόλοιπων μελών του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας θα πραγματοποιηθεί σε προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, ενώ εκπρόσωπο στο Δ.Σ. αναμένεται να εκλέξει το επόμενο διάστημα και ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας, μ' εκείνον του Νότου να έχει, ήδη, εκλέξει τον δικό του.