Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τη Δευτέρα το ΑΟΚ Κέρκυρα – Λεβαδειακός

Super League 2
24 Ιανουαρίου 2020 / 17:46
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την ερχόμενη Δευτέρα στις 14:30 έχει προγραμματιστεί η αναμέτρηση του ΑΟΚ Κέρκυρα με τον Λεβαδειακό,

παιχνίδι το οποίο δε προβληθεί τηλεοπτικά. Ίσως η πολύ αδύναμη ομάδα της Κέρκυρας να μην προκαλεί πλέον το ενδιαφέρον, αφού κάποιοι θεωρούν δεδομένο ότι τη Δευτέρα, η 14η συνεχόμενη ήττα του ΑΟΚΚ δε θα αποτελεί έκπληξη. Και αυτό γιατί πέραν της απειρίας της ομάδας, έχουν μείνει μόλις 13 ποδοσφαιριστές που μάχονται όσο μπορούν σε κάθε παιχνίδι, αλλά χωρίς ιδιαίτερες πιθανότητες να το κερδίσουν.
Ο προπονητής προσπαθεί για το καλύτερο κάτω από αυτές τις συνθήκες και απλά βοηθάει ώστε να προπονηθούν οι εναπομείναντες ποδοσφαιριστές ελπίζοντας ότι θα μπορέσει η ομάδα να κάνει μεταγραφές και να συνεχίσει ως το τέλος της σεζόν, κάτι που όλοι εύχονται αλλά παράλληλα είναι προετοιμασμένοι για τα χειρότερα, όπως η αοχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα.
 
Το πρόγραμμα (14η αγωνιστική)

Χανιά - Πλατανιάς
Απόλλων Λάρισας - Δόξα Δράμας
Απόλλων Πόντου - Απόλλων Σμύρνης
Εργοτέλης - ΠΑΣ Γιάννινα
ΑΟΚ Κέρκυρα-Λεβαδειακός
Α.Ε Καραϊσκάκης - Παναχαϊκή
 
Την Κυριακή η Κ19 του ΑΟΚΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα
 
Στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι θα γίνει την Κυριακή στις 13:00 ο αγώνας της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών, ανάμεσα σε ΑΟΚ Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι ένα παιχνίδι για τον Βόρειο Όμιλο με την κερκυραϊκή ομάδα να θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να σβήσει τη βαριά ήττα με 0-6 από τη Δόξα Δράμας την περασμένη αγωνιστική.
 
Το πρόγραμμα (8η αγωνιστική)

Δόξα Δράμας - Απόλλων Λάρισας
ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας - Απόλλων Πόντου
ΑΟΚΚ - ΠΑΣ Γιάννινα

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια