Παρουσίαση βιβλίου «Ατέλευτη Άνοιξη» του Κώστα Ρούσσινου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην κατάμεστη αίθουσα του αμφιθεάτρου του Τμήματος Ιστορίας Ιονίου Πανεπιστημίου την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου "Ατέλευτη Άνοιξη ",

03
Φεβρουαρίου / 2020

που αποτελεί την δεύτερη ποιητική δημιουργία του Κώστα Ρούσσινου εκπαιδευτικού και δημοτικού συμβούλου Βόρειας Κέρκυρας.


Η εικόνα στην αίθουσα του αμφιθεάτρου δεν θύμιζε μια συνηθισμένη παρουσίαση βιβλίου. Ο Σπύρος Γκόγκος προλόγισε τον συγγραφέα και το βιβλίο με τρόπο άμεσο και χιουμοριστικό, ενώ η εικαστική επιμέλεια, με τον ειδικό φωτισμό και την θεατρική ομάδα Νυμφών που απήγγειλε το έργο του Κώστα Ρούσινου συνοδευόμενο από μελωδίες σπουδαίων συνθετών (Σοστακόβιτς, Χατζηδάκις, Αλμπινόνι), καθήλωσαν το κοινό.
Για το το βιβλίο μίλησαν ο Άκης Παυλογιάννης,  η Αλίκη Κατσαρού, η Ρούλα Καρδάμη και ο Γιάννης Κρανιάς.Η βιβλιοπαρουσίαση διοργανώθηκε από τις εκδόσεις Εντύποις και τους Πολιτιστικούς  Συλλόγους Νυμφών και Σφακερών, ενώ το Σάββατο  η ίδια εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο Νυμφών. Μάλιστα οι διοργανωτές δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την ανταπόκριση του κόσμου στις δύο παρουσιάσεις.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ