Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΔΕΗ πίσω από την πλάτη μου, λέει ο Γ. Μαχειμάρης

Πραξικόπημα κατά της Αυτοδιοίκησης. Όταν συμπληρωθεί ο ελλιπής φάκελος της επένδυσης μπορεί να επανέλθει στο συμβούλιο μέσω της Τεχνικής Υπηρεσίας

04
Φεβρουαρίου / 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πολιτικού χαρακτήρα αντίθεση σε τέτοιου είδους επενδύσεις στην περιοχή είναι το ένα θέμα, και η διοικητική πράξη επί των τεχνικών προϋποθέσεων, είναι άλλο, επεσήμανε ο δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας, μιλώντας αργά το απόγευμα της Τρίτης στο enimerosi.com.
Η θέση της δημοτικής Αρχής επί του πρώτου θέματος είναι δεδηλωμένη, γνωστή και αδιαπραγμάτευτη, ικανοποιεί μάλιστα τη μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών.
Η απόφαση για την αναβολή της συζήτησης επί της υψομετρικής/πολεοδομικής μελέτης υπήρξε θέση της πλειοψηφούσας παράταξης ενόψει της περιπετειώδους όπως αποδείχθηκε συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου λόγω των σοβαρών ελλείψεων του φακέλου, συμπληρώνει ο Γ. Μαχειμάρης.
Ένιωσε έκπληξη όταν έμαθε δια της τεθλασμένης την απόρρητη επικοινωνία του αστυνομικού Διευθυντή με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου ευρισκόμενος αντιμέτωπος με αιτήματα της ΔΕΗ να εγκαταστήσει γεννήτρια και την παρουσία της Πυροσβεστικής και αστυνομικής δύναμης με την επίκληση πληροφοριών για επεισόδια!
Μιλώντας στο enimerosi.com ο Γ. Μαχειμάρης επέκρινε και τον υπουργό Ανάπτυξης, Α. Γεωργιάδη για τις δηλώσεις του, επισημαίνοντας ότι η κατάργηση αρμοδιοτήτων της Αυτοδιοίκησης που υπαινίχθηκε, είναι ενέργεια αντισυνταγματική και επιλήψιμη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ