Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έληξε η μαθητική κατάληψη του ΕΠΑΛ στο Μαντούκι

ΕΠΑΛ
05 Φεβρουαρίου 2020 / 13:29
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έληξε σήμερα, μετά από δύο βδομάδες σχεδόν, η κατάληψη των μαθητών στο σχολικό συγκρότημα Μαντουκιού.

Οι μαθητές είχαν χθες ακόμα μια συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκο Καλόγερο, την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο Παιδείας Μαρία Ζερβού και την Πρόεδρο της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ελένη Βουσολίνου.
Τα κτηριακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές και κυρίως αυτό της θέρμανσης, δεν έχουν βέβαια επιλυθεί οριστικά. Ο αντιδήμαρχος Νίκος Καλόγερος δεσμεύθηκε ότι η μελέτη για την συνολική αντικατάσταση κεντρικής θέρμανσης θα ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου που θα περάσει από το δημοτικό συμβούλιο σε λίγες μέρες. Στο μεταξύ, οι βλάβες αντιμετωπίζονται προσωρινά με τεχνικά συνεργεία που επεμβαίνουν, όπου είναι αναγκαίο.  
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.