Μπιάγκης: «Η Καρύδη κρατάει ψηλά τη σημαία του τόπου μας»

Συγχαρητήρια ανακοίνωση από τον Βουλευτή Κέρκυρας με το ΚΙΝ.ΑΛ. μετά το χρυσό μετάλλιο της αθλήτριας του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου στο τριπλούν στους Βαλκανικούς Αγώνες Κ20 της Κωνσταντινούπολης

09
Φεβρουαρίου / 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Συγχαρητήρια ανακοίνωση για το χρυσό μετάλλιο της Σπυριδούλας Καρύδη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στην Κωνσταντινούπολη στο αγώνισμα του τριπλούν, εξέδωσε ο Βουλευτής Κέρκυρας με το Κίνημα Αλλαγής, Δημήτρης Μπιάγκης.

Ο Βουλευτής Κερκυρας αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Η αθλήτρια του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου Σπυριδούλα Καρύδη για ακόμα μια φορά μας έκανε υπερήφανους κατακτώντας για δεύτερη φορά το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του τριπλούν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στην Κωνσταντινούπολη.

Η Κερκυραία αθλήτρα αποδεικνύει και πάλι πως αποτελεί μια από τις μεγάλες μας ελπίδες στον χώρο του αθλητισμού. Στο πρόσωπό της, διακρίνουμε την νεολαία της Κέρκυρας, που παρά τις αντιξοότητες και τις σοβαρότατες ελλείψεις στις αθλητικές υποδομές, συνεχίζει ακάματα να κρατά ψηλά τη σημαία του τόπου μας πηδώντας πέρα και πάνω από κάθε εμπόδιο και δυσκολία.

Θερμά συγχαρητήρια τόσο στην ίδια, όσο και στους ανθρώπους που στέκονται στο πλευρό της, τον προπονητή της Παύλο Σκορδίλη, τον σύλλογό της και τους γονείς της».