Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαρητήρια Υδραίου σε Καρύδη για το χρυσό μετάλλιο στους Βαλκανικούς

Υδραίου Μερόπη
10 Φεβρουαρίου 2020 / 10:20

«Εύχομαι στην Σπυριδούλα υγεία και δύναμη για νέες λαμπρές επιτυχίες, οι οποίες τιμούν τον κερκυραϊκό αθλητισμό και τον προβάλουν σε διεθνές επίπεδο!», τονίζει στην ανακοίνωσή της η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Συγχαρητήρια ανακοίνωση στην Σπυριδούλα Καρύδη για την επιτυχία της να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του τριπλούν στους Βαλκανικούς Αγώνες Στίβου Κ20 στην Κωνσταντινούπολη, εξέδωσε η Δήαμρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, Μερόπη Υδραίου.

«Για μια ακόμα φορά εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια, στην αθλήτρια του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου, Σπυριδούλα Καρύδη, που κατέκτησε  για δεύτερη φορά το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του τριπλούν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στην Κωνσταντινούπολη.

Την συγχαίρω θερμά για τις εντυπωσιακές νίκες και τα πανελλήνια ρεκόρ που συνεχώς σημειώνει, τόσο στο άλμα εις μήκος όσο και στο τριπλούν, αποτέλεσμα ακαταπόνητης αγωνιστικότητας, μεθοδικής προετοιμασίας και ψυχικής δύναμης.

Η Κερκυραία αθλήτρια, αποδεικνύει και πάλι πως αποτελεί μια από τις μεγάλες μας ελπίδες στον χώρο του αθλητισμού.

Μέσα από τόσο σημαντικές διακρίσεις, αναδεικνύεται επίσης ο ρόλος του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου και των προπονητών του, που αγωνίζoνται καθημερινά για την αξιοποίηση κάθε ταλέντου ξεχωριστά.

Θερμά συγχαρητήρια και στους ανθρώπους που στέκονται  δίπλα της, τον προπονητή της Παύλο Σκορδίλη, τον σύλλογό της και τους γονείς της.

Εύχομαι στην Σπυριδούλα υγεία και δύναμη για νέες λαμπρές επιτυχίες, οι οποίες τιμούν τον κερκυραϊκό αθλητισμό και τον προβάλουν σε διεθνές επίπεδο!» 
έγραψε στην ανακοίνωσή της η Μερόπη Υδραίου.