Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με τον Άδωνι ο Στέφανος Γκίκας για Ερημίτη, λιμάνι & υποδομές

Γκίκας Στέφανος
10 Φεβρουαρίου 2020 / 13:57

Στην Κέρκυρα θα βρεθεί το επόμενο διάστημα ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, σύμφωνα με τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

ΑΘΗΝΑ.  Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου από το γραφείο του Στέφανου Γκίκα, ο Βουλευτής Κέρκυρας ενημέρωσε τον Υπουργό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός και ζήτησε την στήριξή του προκειμένου να δρομολογηθούν λιμνάζοντα έργα υποδομών, τα οποία θα συνεισφέρουν σημαντικά στην ανάπτυξη του νησιού.

Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση του MasterPlan του λιμένος με πιθανή ένταξή του στο ΕΣΠΑ σε συνεργασία με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σε επικείμενες τουριστικές και ξενοδοχειακές επενδύσεις, σε νέαproject αθλητικών υποδομών κ.α.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Στέφανος Γκίκας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Επισκέφθηκα σήμερα στην Αθήνα τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με τον οποίο είχαμε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που άπτονται των αναπτυξιακών δυνατοτήτων του Νομού Κερκύρας.

Ο Υπουργός μετέφερε τη βούληση της Κυβέρνησης να βοηθήσει με ενεργό τρόπο την πραγματοποίηση διαφόρων project που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Επιπλέον ο κ. Γεωργιάδης, κατά την συζήτησή μας, επανέλαβε την πεποίθησή του ότι η επένδυση στον Ερημίτη σέβεται απολύτως το περιβάλλον, είναι προς το συμφέρον της Κέρκυρας και θα αναβαθμίσει περαιτέρω την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας.

Το προσεχές διάστημα ο Υπουργός θα επισκεφθεί την Κέρκυρα, προκειμένου να αποκτήσει μία πλήρη εικόνα για τις επενδυτικές δυνατότητες του Νομού μας».