Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκ παραδρομής η παράλειψη, απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στον Νικολούζο

Ερημίτης
11 Φεβρουαρίου 2020 / 11:29

«Δεν είχαμε πρόθεση να υποβαθμίσουμε το ρόλο κανενός, πολύ περισσότερο του πρ. Δημάρχου Κώστα Νικολούζου που κράτησε μια συνεπή και αταλάντευτη στάση»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σχετικά με την ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ για τον Ερημίτη και τη συνέχεια που δόθηκε από την απάντηση του π. Δημάρχου Κώστα Νικολούζου, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας διευκρινίζει τα εξής:
«Εκ παραδρομής παραλείφθηκε η συμβολή του Δήμου Κέρκυρας και του π. Δημάρχου προσωπικά στον μεγάλο αγώνα για την προστασία του Ερημίτη, παρότι ήταν ομόφωνη η απόφαση της ΝΕ και ως προς αυτό. Σε καμιά περίπτωση δεν ήταν πρόθεσή μας να μηδενίσουμε ή να υποβαθμίσουμε το ρόλο κανενός, πολύ περισσότερο της προηγούμενης δημοτικής αρχής και του πρ. Δημάρχου Κώστα Νικολούζου που κράτησε μια πρωτοπόρα, σταθερή, συνεπή και αταλάντευτη στάση στην κοινή προσπάθεια αποτροπής της «επένδυσης».
Κατανοούμε την πικρία του, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν συμμεριζόμαστε το ύφος της ανακοίνωσης ούτε τις αιτιάσεις του για προθέσεις εναντίον του ούτε τη βιασύνη του να καταγγείλει τη ΝΕ γι’ αυτό. Τέτοια σκοπιμότητα δεν υπήρξε ποτέ κι αυτό πρέπει να είναι κατανοητό από όλους.
Ο αγώνας για τον Ερημίτη συνεχίζεται και κανείς δεν περισσεύει απ’ αυτόν».