Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τεχνικό Πρόγραμμα, Προϋπολογισμός & Πλαίσιο Δράσης στο Δημοτικό Συμβούλιο της 18ης Φεβρουαρίου

Δημοτικό Συμβούλιο
13 Φεβρουαρίου 2020 / 08:09

Διπλή συνεδρίαση -η 4η Τακτική για την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος του 2020 και μια Ειδική για τον Προϋπολογισμό εσόδων-εξόδων 2020 και το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης- για το Δημοτικό Συμβούλιο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων προγραμματίστηκε για την προσεχή Τρίτη 18 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για την 4η Τακτική Συνεδρίαση του σώματος, στην αίθουσα «Ευαγόρας Παλληκαρίδης» στο Μον Ρεπό, στις 18:30, στην οποία -εκτός της διαδικασίας των ερωτήσεων στο πλαίσιο του δημοτικού ελέγχου- θα συζητηθεί προκειμένου να εγκριθεί το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το 2020, με εισηγητή των αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Νίκο Καλόγερο.

Δύο ώρες αργότερα, στις 20:30, στο ίδιο χώρο, έχει προγραμματιστεί η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία θα ψηφιστεί ο Προϋπολογισμός εσόδων-εξόδων του οικονομικού έτους 2020 του Δήμου συνοδευόμενου από τη Γνώμη του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των Ο.Τ.Α. και την αιτιολογική έκθεση εσόδων – εξόδων οικονομικού έτους 2020. Θέμα, το οποίο εισηγείται ο αντιδήραχος Οικονομικών, Γιώργιος Παντελιός.

Επίσης, δεύτερο θέμα στην Ειδική Συνεδρίαση της 18ης Φεβρουαρίου είναι αυτό της ψήφισης του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης έτους 2020 του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, με εισηγητή επίσης τον αντιδήμαρχο, Γιώργιο Παντελιό.