Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Αλεξάνδρα Καλαϊτζόγλου ορίστηκε αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου

Γ.Ν.Κ.
14 Φεβρουαρίου 2020 / 12:39

Σπύρος Μοσχάτ, Χρυσούλα Μαραγκού και Γιάννης Ζήκος, τα άλλα τρία μέλη (πέραν του προέδρου, Λεωνίδα Ρουμπάτη και της αντιπροέδρου, Αλεξάνδρας Καλαϊτζόγλου) του Δ.Σ., που παραμένουν μέχρι τη λήξη της θητείας τους τον Σεπτέμβριο

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Το όνομα της Αλεξάνδρας Καλαϊτζόγλου θα φιγουράρει πλέον κάτω απ' αυτό του Λεωνίδα Ρουμπάτη, στο οργανόγραμμα της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου της Κέρκυρας.

Κι αυτό διότι η δικαστική υπάλληλος (σ.σ. Προϊσταμένη της Δ/νσης Εισαγγελίας Εφετών Κέρκυρας) ορίστηκε -με το σχετικό ΦΕΚ να δημοσιεύεται σήμερα, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου- ως αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν.Κ.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 106/14/2020 Τεύχος Υ.Ο.Δ.Δ. (τροποποίηση της υπ' αριθμόν Γ4β/ΓΠ5226/10-2-2018 απόφαση του Υπουργού Υγείας και του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας σχετικά με τον ορισμό μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου της Κέρκυρας), η Αλεξάνδρα Καλαϊτζόγλου ορίζεται ως τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στην θέση του παραιτηθέντος Θανάση Παγώνη.

Αντικαταστάτρια του Αλεξάνδρας Καλαϊτζόγλου θα είναι η Βασιλική Ζάχου.

Πλέον τα πέντε μέλη του Δ.Σ. του Γ.Ν.Κ. είναι τα εξής: Ρουμπάτης Λεωνίδας (Πρόεδρος Δ.Σ. - Διοικητής), Καλαϊτζόγλου Αλεξάνδρα (Αντιπρόεδρος .Δ.Σ.), Μοσχάτ Σπύρος (εκπρόσωπος εργαζομένων), Μαραγκού Χρυσούλα (εκπρόσωπος Γιατρών), Ζήκος Γιάννης (μέλος).

Πέρα από τον Λεωνίδα Ρουμπάτη και την Αλεξάνδρα Καλαϊτζόγλου, οι οποίοι ορίστηκαν με ΦΕΚ, οι υπόλοιποι τρεις του Δ.Σ. παραμένουν στις θέσεις τους από το προηγούμενο Δ.Σ., μέχρι τη λήξη της θητείας τους, τον προσεχή Σεπτέμβριο.