Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δέσμευση Υδραίου στο Δ.Σ. Εργαζομένων του ΕΚΑΒ για parking & απινιδωτές

Υδραίου Μερόπη
14 Φεβρουαρίου 2020 / 13:10

Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων συναντήθηκε με τον Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Κέρκυρας συζητώντας μαζί τους τα προβλήματα, που τους απασχολούν

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Ζητήματα που σχετίζονται με την πρόληψη, την αμεσότερη αντιμετώπιση περιστατικών και την διευκόλυνση του έργου των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, ήταν το αντικείμενο συνάντησης, την οποία είχε σήμερα, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, Μερόπη Υδραίου, με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων:

«Η κα Υδραίου συναντήθηκε με τον Πρόεδρου του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας, Σπύρο Πουλή, τον υπεύθυνο του τομέα οχημάτων, Θωμά Μπαντά και το μέλους του Δ.Σ., Γρηγόρη Μενύχτα. 

Οι εκπρόσωποι του Σωματείου ζήτησαν τη στήριξη της Δημάρχου και την συνδρομή της στην προώθηση και ικανοποίηση των αιτημάτων τους ώστε με έγκαιρο και αξιόπιστο τρόπο να ανταποκρίνονται στα περιστατικά που χρήζουν αντιμετώπισης.

Στα πλαίσια αυτά, η κα Υδραίου δεσμεύτηκε ότι θα φροντίσει για την προώθηση διαδικασίας αγοράς απινιδωτών εκ μέρους του Δήμου ώστε αυτοί να τοποθετηθούν σε παραλίες και σε ορισμένα σημεία στην πόλη της Κέρκυρας.

Συμφωνήθηκε επίσης, μετά από συνεννόηση και με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκο Καλόγερο, η διαμόρφωση δημοτικού χώρου που βρίσκεται απέναντι από το κτήριο που στεγάζεται η υπηρεσία του ΕΚΑΒ στην Κέρκυρα ώστε να λυθεί το χρονίζων πρόβλημα στάθμευσης των ασθενοφόρων.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας ευχαρίστησαν την Δήμαρχο για την ανταπόκριση και επεσήμαναν ότι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους πολίτες και την σωστότερη λειτουργία του ΕΚΑΒ.

Από την πλευρά της  η Δήμαρχος κα Υδραίου δήλωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Κέρκυρας και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα βρίσκονται σε συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.