Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρεμιέρα του πρωταθλήματος πόλο β΄ Εθνικής για τον ΝΑΟΚ

πόλο
15 Φεβρουαρίου 2020 / 11:00

Οι αγώνες θα γίνουν Σάββατο και Κυριακή, τρεις αγωνιστικές, με τη συμμετοχή 4 ομάδων, του ΝΑΟΚ, του Πύρρου Ιωαννίνων του Νηρέα Λαμίας και του Γ.Σ. Επειός (Ηλείας).

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ξεκινάει το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Β΄ Εθνικής στο οποίο θα πάρει μέρος και ο ΝΑΟΚ και θα προσπαθήσει να επιστρέψει τουλάχιστον στην Α2 κατηγορία. Οι αγώνες γίνονται σε διάφορες φάσεις, σε ομίλους και προκρίνονται 1-2 ομάδες κάθε φορά στην επόμενη φάση, ώσπου να φτάσουμε στα τελικά είτε για άνοδο είτε για υποβιβασμό.
Μάλιστα για πρώτη φορά θα γίνουν στην πόλη των Ιωαννίνων αγώνες σε επίπεδο Β΄ Εθνικής κατηγορίας ανδρών. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο «οικοδεσπότης» Πύρρος Ιωαννίνων…  «Θα είναι μια γιορτή για την πόλη και την ομάδα μας που είναι και η μοναδική ομάδα πόλο και θα θέλαμε να έρθετε να παρακολουθήσετε τους αγώνες στο κολυμβητήριο Λιμνοπούλας!».
Οι αγώνες θα γίνουν Σάββατο και Κυριακή, τρεις αγωνιστικές, με τη συμμετοχή 4 ομάδων, του ΝΑΟΚ, του Πύρρου Ιωαννίνων του Νηρέα Λαμίας και του Γ.Σ. Επειός (Ηλείας). Ο ΝΑΟΚ θα παίξει Σάββατο στις 12:00 με τον Νηρέα, το βράδυ στις 20:00 με τον Επειό και την Κυριακή στις 10:00 το πρωί με τον Πύρρο Ιωαννίνων και φυσικά θα περάσει στην επόμενη φάση.