Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το «ευχαριστώ» του Γ. Μαχειμάρη στο δημ. συμβούλιο Kεντρικής Κέρκυρας για τη στήριξη του Ερημίτη

Ερημίτης
26 Φεβρουαρίου 2020 / 13:21

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων Κεντρικής Κέρκυρας για την απόφαση τους υπέρ της προστασίας του Ερημίτη, θέλησε να ευχαριστήσει ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης.

«Μετά την ξεκάθαρη θέση α) της πλειοψηφίας των επικεφαλής των παρατάξεων στο δημοτικό συμβούλιο κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων για το θέμα της προστασίας του Ερημίτη και δη των κ.κ : Ιωάννη Τρεπεκλή, Γεώργιο Καλούδη, Χρύσανθο Σαρλή, Σπυρίδωνα Νεράντζη, Ιωάννη  Μπορμπότη, Μαρία Δρύ, Ελευθέριο Μαρκάτη, Καρύδη Γεώργιο β) Σπυρίδωνα Ρίγγα γ) δημοτικών συμβούλων του ΔΣ Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων, δ) Χαράλαμπο Χαραλάμπους, Βέρα Κορωνάκη, ε) Σωκράτη Τρύφωνα, Κωνσταντίνο Ρούσσινο, στ) Δημήτριο Φατήρα ζ) Τζένη Σκέμπρη και την έκδοση απόφασης η οποία επικυρώνει αποφάσεις των προηγουμένων συμβουλίων του α’ και β’ βαθμού της Τ.Α., εκφράζω τις  ευχαριστίες μου  προς όλους όσοι συνέβαλαν τόσο στη διαμόρφωση της  τελικής απόφασης όσο και στο μέτωπο που υπερασπίζεται την προστασία του Ερημίτη.

Θεωρούμε δεδομένο ότι η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη- Σπυριδούλα Υδραίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτριος Μεταλληνός, όλοι οι φορείς, οι συλλογικότητες και η  κοινωνία της Κέρκυρας θα σταθούν αλληλέγγυοι στο πλευρό του λαού της Βόρειας Κέρκυρας. Η προσπάθεια  συνεχίζεται μέχρι την τελική δικαίωση για το περιβάλλον, την κοινωνία  και την οικονομία της Κέρκυρας.
Ο Ερημίτης ανήκει σε όλους μας. Ανήκει στις επόμενες γενιές» υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας.