Πρόσληψη επικουρικού αιματολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας

Η ΦΩΤΟ δημοσιεύτηκε στην προσωπική σελίδα του Βουλευτή Κέρκυρας με τη ΝΔ, Στέφανου Γκίκα, στο Facebook

Αφορά επαναπρόσληψη του Θωμά Δημητρίου ως επικουρικός αιματολόγος στο Γ.Ν.Κ. - Εν αναμονή της πρόσληψης και της ογκολόγου Άννας Μουζακίτη ως μόνιμη ιατρός στο Νοσοκομείο του νησιού

28
Φεβρουαρίου / 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Στο οργανόγραμμα του Γενικού Νοσοκομείου της Κέρκυρας περιλαμβάνεται εκ νέου το όνομα του αιματολόγου, Θωμά Δημητρίου, καθώς ο συγκεκριμένος γιατρός ορκίστηκε σήμερα αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του από τον Διοικητή του Γ.Ν.Κ., Λεωνίδα Ρουμπάτη.

Την είδηση, την οποία υποδέχτηκε με ανακούφιση η τοπική κοινωνία, γνωστοποίησε με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Βουλευτής Κέρκυρας με τη Ν.Δ., Στέφανος Γκίκας.

Ο αιματολόγος Θωμάς Δημητρίου ήταν και μέχρι πριν δύο μήνες στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας και πλέον επαναπροσλήφθηκε, χωρίς μάλιστα, να περάσει το διάστημα των τριών μηνών μεταξύ των δύο προσλήψεων, όπως ορίζει ο νόμος.

Στην ίδια ανάρτηση, ο κος Γκίκας σημείωσε ακόμα πως εντός ολίγων εβδομάδων θα προσληφθεί ως μόνιμη ιατρός στο Γ.Ν.Κ. η ογκολόγος Άννα Μουζακίτη, η οποία θα καλύψει τη θέση, που αναμένεται να μείνει κενή μετά την αναγγελία πρόσληψης του νυν ογκολόγου του Γενικού Νοσοκομείου της Κέρκυρας στο Νοσοκομείο των Πατρών.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΆΓΑΣ