Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στη Βέροια ο Φαίακας κόντρα στον Φίλιππο

Χάντμπολ
28 Φεβρουαρίου 2020 / 17:58
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μία νίκη του Φαίακα στη Βέροια κόντρα στον Φίλιππο, μπορεί να είναι καθοριστική για τη συνέχεια και την τελική κατάταξη στο πρωτάθλημα.

Και αυτό γιατί αν η διαφορά μεταξύ του 10ου και του 11ου στη βαθμολογία είναι τουλάχιστον πέντε βαθμοί, τότε μένει στην κατηγορία χωρίς μπαράζ, κάτι που θέλει να αποφύγει ο Φαίακας. Η κερκυραϊκή ομάδα είναι στη 10η θέση με 4 βαθμούς διαφορά από τον Άρη Νίκαιας και με νίκη στη Βέροια τα πράγματα θα γίνουν ακόμη καλύτερα. Ο Φαίακας θα έχει απουσίες και σε αυτό το παιχνίδι, αφού Χάλαρης και Κόντης δεν είναι έτοιμοι και Τσαμουρίδης και Κουμαραδέλης είναι μόνιμα απόντες με ρήξη χιαστών.
Ο Φίλιππος που στο παρελθόν έχει κερδίσει τίτλους είναι ουραγός και δεν μπορεί να ελπίζει σε παραμονή. Αν η κερκυραϊκή ομάδα είναι συγκεντρωμένη και σοβαρή θα μπορέσει να πετύχει την πρώτη εκτός έδρας νίκη στην Handball Premier. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή και θα ξεκινήσει στις 16:00.
 
Το πρόγραμμα (18η αγωνιστική)

Αερωπός Έδεσσας - ΑΕΣΧ Πυλαίας
ΑΣΕ Δούκα - ΑΕΚ
Δράμα - Άρης Νικαίας
Ιωνικός Ν.Φ. - Διομήδης Άργους
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Φίλιππος Βέροιας - Φαίακας 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια