Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Αιχμές» Μπιάγκη κατά της κυβέρνησης για την ελληνο-τουρκική κρίση

Μπιάγκης Δημήτρης
03 Μαρτίου 2020 / 12:04

«Η κυβέρνηση όφειλε από «χθες» να έχει χαράξει εθνική πολιτική ...» τόνισε ο Βουλευτής Κέρκυρας με το ΚΙΝ.ΑΛ. για όλα όσα διαδραματίζονται στον Έβρο επισημαίνοντας παράλληλα ότι δεν έχει δοθεί η απαιτούμενη ευρωπαϊκή διάσταση στο πρόβλημα

ΑΘΗΝΑ.  Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Βουλευτής Κέρκυρας με το Κίνημα Αλλαγής, Δημήτρης Μπιάγκης, με το οποίο τοποθετείται στα γεγονότα, που διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στα ελληνο-τουρκικά σύνορα στον Έβρο.

Η δήλωση του Βουλευτή Κέρκυρας με το ΚΙΝ.ΑΛ., σύμφωνα με το δελτίο Τύπου από το γραφείο του, έχει ως εξής:

«Αυτή τη στιγμή που η Πατρίδα μας δοκιμάζεται και δέχεται καθημερινά ανεξέλεγκτες Μεταναστατευτικές ροές, οφείλουμε με τον ελάχιστο απαιτούμενο σεβασμό να σταθούμε στο πλευρό των ένστολων πολιτών μας που δίνουν καθημερινά τη μάχη τους για την προστασία των ανατολικών συνόρων μας.

Είναι ώρα δράσης, ώρα ευθύνης για όλους μας, κυρίως όμως για την Ελληνική Κυβέρνηση, η οποία όφειλε από «χθες» να είχε χαράξει εθνική πολιτική στα πλαίσια της οποίας καθημερινά με τα έργα της να σφυρηλατούσε την εθνική ομοψυχία αλλά και να δώσει στο θέμα του μεταναστευτικού την ευρωπαϊκή διάσταση που απαιτείται προκειμένου έτσι να αποτρέψει την εργαλειοποίηση των προσφύγων - μεταναστών από την επεκτατική, βίαιη και απάνθρωπη πολιτική του κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν».