Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαρητήρια της Π.Ι.Ν. σε Καρύδη & Δουκατέλη για τα μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Καρύδη Σπυριδούλα
03 Μαρτίου 2020 / 14:17

«Η επιμονή, η υπομονή και ο ατελείωτος προσωπικός κόπος αποδεικνύουν την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιείται στον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο...» τονίζεται μεταξύ άλλων στην επιστολή που υπογράφει ο εντεταλμένος σύμβουλος, Γιάννης Αρμενιάκος

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Συγχαρητήρια επιστολή στους αθλητές του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου, Σπυριδούλα Καρύδη και Σπύρο Δουκατέλη, απέστειλε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και συγκεκριμένα ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού & Νεολαίας της Π.Ι.Ν., Γιάννης Αρμενιάκος, μετά τις επιτυχίες των δύο Κερκυραίων αθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών-Γυναικών, που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας του Πειραιά.

Συγκεκριμένα η επιστολή της Π.Ι.Ν. αναφέρει:

«Με μεγάλη χαρά παρακολουθούμε την εξαιρετική πορεία των νέων αθλητών μας που με τις συνεχιζόμενες πρωτιές και διακρίσεις τους μας κάνουν να νιώθουμε διπλά υπερήφανους,καθώςμε τις άριστες επιδόσεις τους τιμούν και προβάλλουν στο πανελλήνιο ολόκληρη την περιοχή μας.

1) Την 28η Φεβρουαρίου 2020, η αθλήτρια του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου Ανδρών-Γυναικών, που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας πετυχαίνοντας νέο ατομικό ρεκόρ, λίγες μέρες μετά το Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου Κ20, στην Κωνσταντινούπολη, όπου και εκεί απέσπασε το χρυσό μετάλλιο.

2) Την 29η Φεβρουαρίου 2020, ο αθλητής του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου Σπύρος Δουκατέλης, ανέβηκε στο βάθρο των νικητών κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στο 34ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου Ανδρών Γυναικών που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Με την αθλητική σας συμπεριφορά και τις συνεχείς επιτυχίες σας μας κάνατε υπερήφανους  ανταμείβοντας φυσικά με τον καλύτερο τρόπο πρωτίστως τις δικές σας προσπάθειες, αλλά και τους γονείς σας και τους προπονητές σας που βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό σας.

Η επιμονή, η υπομονή  και ο ατελείωτος προσωπικός κόπος αποδεικνύουν την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιείται στον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο, ο οποίος κατάφερε να «ενώσει» μέσω του αθλητισμού τους νέους μας και να τους μεταλαμπαδεύσει το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας.

Με την ευκαιρία αυτή επισημαίνουμε ότι ως Περιφερειακή Αρχή στηρίζουμε τις προσπάθειες σας και θέτουμε σε προτεραιότητα την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων και την δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για τις επιδόσεις των αθλητών μας.

Για το σκοπό αυτό  σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αποφασίστηκε:

i) η υπογραφή μνημονίου, μετην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, για την αναβάθμιση και αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων,

ii) η οργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων, οι οποίες θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη διαφόρων ειδών αθλητισμού, καθώς και στον αθλητικό τουρισμό και στην προβολή των νησιών της Περιφέρειας, αλλά και

iii) η συμπερίληψη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στις περιοχές προτεραιότητας, όπου θα εφαρμοσθεί το πρόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού «Ζήσε αθλητικά».

Εκφράζουμε λοιπόν την ευγνωμοσύνη μας, μαζί με τα θερμά μας συγχαρητήρια, τόσο στους δύο αθλητές μας, όσο και στους γονείς τους και στους προπονητές τους, για τις επιδόσεις σας και ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον».