Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στα Γιάννενα κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΑΣ την Κυριακή ο ΑΟΚ

Super League 2
06 Μαρτίου 2020 / 16:22
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Superleague 2 οδεύει προς το τέλος της, με τον ήδη υποβιβασμένο ΑΟΚ Κέρκυρα να παίζει

το «παραδοσιακό ντέρμπι» στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ. Βέβαια κάθε άλλο παρά ντέρμπι είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι, με βάση τη δυναμική των ομάδων αυτήν τη σεζόν, άλλωστε ο ΠΑΣ είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα και πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Super League.
Οι δύο τελευταίες καλές εμφανίσεις του ΑΟΚ Κέρκυρα απλά δείχνουν ότι η προσπάθεια των νεαρών παικτών συνεχίζεται, κάτι που θα προσπαθήσουν να κάνουν και στα Γιάννενα, σε ένα παιχνίδι βαθμολογικά αδιάφορο για τον ΑΟΚΚ. Πέραν αυτού, το μυαλό των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι πιο πολύ στην αδειοδότηση αυτές τις μέρες, κάτι που έχει μεγαλύτερη αξία από μια επιτυχία στα Γιάννενα.
Διαιτητής ο Μάριος Ωραιόπουλος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), με βοηθούς τους Ιωάννη Κοκομοτό και Γεώργιο Χριστοδούλου από την ΕΠΣ Ημαθίας, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης από την ΕΠΣ Δράμας.
 
Το πρόγραμμα (20η αγωνιστική)
 
Πλατανιάς - ΑΕ Καραϊσκάκης
Λεβαδειακός - Χανιά
ΠΑΣ Γιάννενα - ΑΟΚ Κέρκυρα
Παναχαϊκή - Απόλλων Πόντου
Εργοτέλης - Δόξα Δράμας
Απόλλων Σμύρνης - Απόλλων Λάρισας
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια