Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φυσιολογική ήττα από τον πρωτοπόρο για τον ΑΟΚ Κέρκυρα

ΑΟΚΚ
08 Μαρτίου 2020 / 15:41
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Παίζοντας κόντρα στον πρωτοπόρο της Superleague 2, ο νεανικός και άπειρος ΑΟΚ Κέρκυρα δεν είχε ιδιαίτερη τύχη,

καθώς έπρεπε να υπερβάλει εαυτόν για να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι, παρόλο που πάλεψε, αλλά ο ΠΑΣ ήταν σαφώς καλύτερος και πήρε δίκαια τη νίκη.
Ο ΠΑΣ που πίεσε από την αρχή,  άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ, όταν στο 19΄ κέρδισε πέναλτι, μετά από χέρι του Μτσεντλισβίλι σε μια διεκδίκηση με τον Παμλίδη, ο οποίος ήταν και ο εκτελεστής. Στο 39΄ έγινε το 2-0 όταν μετά από σύγχυση και κόντρες στην περιοχή, ο Ελευθεριάδης σε κενό τέρμα σκόραρε εύκολα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, στο 40΄, ο Ολλανδός Γιούρι Ντε Βίντερ μείωσε για τον ΑΟΚΚ σε 2-1, αλλά σχεδόν αμέσως ο Κρίσμαν με κοντινή προβολή έκανε το 3-1.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΑΟΚΚ να χάνει δυο καλές ευκαιρίες με τον Μίσκου, αλλά όλα τελείωσαν στο 74΄ όταν δόθηκε νέο πέναλτι στον Αποστολόπουλο σε μαρκάρισμα του Παναγιωτίδη και ο Παμλίδης και πάλι εκτελώντας το, ευστόχησε για το 4-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
 
ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Περιστερίδης, Αποστολόπουλος, Σεργκελασβίλι (64΄ Πήλιος), Σκόνδρας, Παντελάκης, Σιόντης, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (72΄ Νικολιάς), Παμλίδης (77΄Ξύδας), Λέο, Κρίζμαν.
ΑΟΚ Κέρκυρα: Παγκράτης, Παναγιωτίδης, Ζερβόπουλος, Μάρλον, Βλάχος, Μτσεντλισβίλι, Γκασίδης (51΄ Σπίτζος), Γεωργακόπουλος, Ντε Βίντερ (78΄ Νικολούδης), Μίσκου, Καρακώστας (60΄ Λεπενιώτης).
 
Αποτελέσματα (20η αγωνιστική)
 
Πλατανιάς - ΑΕ Καραϊσκάκης                        1-0  
Λεβαδειακός - ΑΟ Χανιά                                0-0                                       
ΠΑΣ Γιάννενα - ΑΟΚ Κέρκυρα                       4-1
 
Βαθμολογία
 
ΠΑΣ Γιάννενα              49
Απόλλων Σμύρνης      39
Χανιά                           38
Λεβαδειακός                38
ΑΕ Καραϊσκάκης         31
Απόλλων Λάρισας       30
Εργοτέλης                    28
Πλατανιάς                    26
Παναχαϊκή                    25
Δόξα Δράμας               23
ΑΟΚ Κέρκυρα                0
Απόλλων Πόντου         -3

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια