Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χωρίς κόσμο ΑΕΛ και Θιναλιακός στα παιχνίδια τους

Γ΄ Εθνική
12 Μαρτίου 2020 / 16:57
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Κυριακή θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αν και αλλάζουν όλα από ώρα σε ώρα, με ΑΕ Λευκίμμης και Θιναλιακό να αγωνίζονται

εκτός έδρας. Παρόλα αυτά είναι θετικό ότι θα παίξουν σε άδεια γήπεδα και οι αντίπαλοί τους δε θα έχουν τον κόσμο τους στο πλευρό τους. Βέβαια με την ΑΕΛ τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού οι φίλοι της Βασίλισσας του Νότου θα ήταν κοντά στην ομάδα τους και λόγω μικρής απόστασης, θα ήταν πάρα πολλοί.
Στην Παραμυθιά η ΑΕΛ κόντρα στο Σούλι, θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει σε παραμονή, καθώς κάθε άλλο αποτέλεσμα ίσως αποδειχθεί μοιραίο, αφού έμειναν μόλις τρεις αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 15:00 θα διευθύνει ο Β. Φίτσας από την ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, με βοηθούς από την ίδια Ένωση, τον Θανάση Ντομάρη και τον Ζώη Νάστο.
Ο Θιναλιακός που πατάει γερά στην κατηγορία, πάει στη φιλόδοξη Άρτα, όπου θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση που θέλει μόνο νίκη, αφού κυνηγάει τον τίτλο. Πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε αγωνιστικό χώρο με φυσικό χλοοτάπητα, κάτι στο οποίο δεν έχει συνηθίσει η ομάδα της Αχαράβης, η οποία θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Η ΚΕΔ όρισε διαιτητή τον Γιάννη Πάνου της ΕΠΣ Ηπείρου με βοηθούς τους Λάμπρο Διαμαντή και Θανάση Θανασιά, από την ίδια Ένωση.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια