Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μέτρα παίρνει ο ΝΑΟΚ για τον κορωνοϊό

ΝΑΟΚ
12 Μαρτίου 2020 / 17:00
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΝΑΟΚ με αίσθημα ευθύνης, προχώρησε σε ενέργειες σχετικά με το πρόβλημα των ημερών, με σκοπό να διαφυλάξει τα παιδιά

και τους προπονητές. Όλα αυτά με βάση τις οδηγίες που έχουν δοθεί, από έναν Όμιλο στον οποίο εκατοντάδες παιδιά «μεγαλώνουν» αθλητικά.

Η ενημέρωση του ΝΑΟΚ: «ΤΟ Δ.Σ. του ΝΑΟΚ εκτιμώντας τις επικρατούσες κοινωνικές και αθλητικές συνθήκες στην παγκόσμια κοινότητα και στην Ελλάδα συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα 11/3/2020 και γνωστοποιεί τα ακόλουθα:
1. Σήμερα Τετάρτη 11/3/2020 και ώρα 17:00 πραγματοποιεί προληπτική απολύμανση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ομίλου.
2. Αναστέλλεται η λειτουργία και η χρήση όλων των κλειστών αθλητικών χώρων του Ομίλου (αποδυτήρια, γυμναστήριο, λουτρά).
Σημειώνεται ότι η άσκηση και η ψυχαγωγία στα αθλήματα της Κωπηλασίας και της Ιστιοπλοΐας μπορεί να γίνεται σε ατομικό επίπεδο και σε εξωτερικούς χώρους.
3. Η ατομική ευθύνη και η βούληση των γονέων - κηδεμόνων σχετικά με τη συμμετοχή ή μη των παιδιών τους στις αθλητικές δραστηριότητες γίνεται απολύτως σεβαστή και υπερτερεί όλων των άλλων αποφάσεων.
Ο ΝΑΟΚ ακολουθεί και συμμορφώνεται με τις υποδείξεις και αποφάσεις των υπερκείμενων αρχών. Ενημερώνουμε πως σε ότι αφορά στη λειτουργία του Κολυμβητηρίου στο χώρο του ΕΑΚΚ για τα αθλήματα της Κολύμβησης και της Υδατοσφαίρισης ακολουθούμε τις οδηγίες της Γ.Γ. Αθλητισμού και της Ε.Δ. του ΕΑΚ Κέρκυρας που εκδίδονται επισήμως και μας κοινοποιούνται».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια