Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δ. Τρούσσας: «Νοικιάζουν απορριμματοφόρα για 6 μήνες έναντι 300.000 ευρώ»

ΗΜΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
26 Μαρτίου 2020 / 14:03

ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «ΑΝΑΔΡΑΣΗ», Διονύσης Τρούσσας ασκεί κριτική στη δημοτική αρχή και καλεί τον Δήμαρχο να δώσει εξηγήσεις

για απόφαση που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα δια περιφοράς. Ένα από τα θέματα της συνεδρίασης αφορούσε στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού, με τον κ. Τρούσσα να επισημαίνει ότι η δημοτική αρχή προτίμησε να ενοικιάσει απορριμματοφόρα για 6 μήνες έναντι 300.000 ευρώ, αντί να μεριμνήσει για την προμήθεια νέων ή την επισκευή των βλαβών στα 5 οχήματα που ήδη διαθέτει ο Δήμος.
Συγκεκριμένα, ο κ. Τρούσσας αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Αυτοί που εξελέγησαν με σύνθημα την εντιμότητα και την ακεραιότητα, που κατηγορούσαν ως λαμόγια και κλέφτες τους πολιτικούς τους αντιπάλους και στελέχη της προηγούμενης δημοτικής αρχής και που… θα πλήρωναν και από την τσέπη τους για να καθαρίσουν το νησί, αποφάσισαν να νοικιάσουν από κάποιον 2 ή 3 απορριμματοφόρα για 6 μήνες έναντι 300.000 ευρώ, την ώρα που με αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να τα αγοράσουν ή με τα μισά να φτιάξουν τις βλάβες των 5 που κάθονται στο γκαράζ του Δήμου. Τα οποία εννοείται πως δεν είναι από την τσέπη τους… Και όλα αυτά με απόφαση για την οποία δεν είχαμε δυνατότητα παρέμβασης, καθώς απλώς μας ανακοινώθηκε και μας ζητήθηκε να την εγκρίνουμε τηλεφωνικά! Ο κ. Δήμαρχος οφείλει να δώσει εξηγήσεις για την απόφασή του αυτή. Και θα δώσει».