Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναστέλλονται πτήσεις, προσοχή στις λαϊκές αγορές

τσιόδρας
28 Μαρτίου 2020 / 16:23
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Όσο ο ιός είναι εδώ, υπάρχει απειλή, είπε ο Σ. Τσιόδρας, σχολιάζοντας το αρνητικό υπόδειγμα της Ιταλίας αλλά και την σοβούσα κατάσταση στις ΗΠΑ.

ΑΘΗΝΑ. Αναστέλλονται οι πτήσεις από και προς ολλανδικούς προορισμούς καθώς και εκείνες από Γερμανία που προορίζονται για αεροδρόμια εκτός Ελ. Βενιζέλου. Αυστηρότερη θα είναι η αστυνόμευση για την λειτουργία των λαϊκών αγορών από Δευτέρα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο υφ. πολιτικής προστασίας, Ν. Χαρδαλιάς, κατά την καθιερωμένη, καθημερινή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας.

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Σ. Τσιόδρας αναφέρθηκε στην έως σήμερα στατιστική των συνεπειών του κορωνοϊού στη Χώρα. Έτσι ανακοινώθηκαν 95 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού SARS-CoV-2 και ο συνολικός αριθμός τους ανέρχεται σε 1061. Τα περισσότερα επιβεβαιωμένα εξακολουθούν να είναι στην Αθήνα. Οι συμπολίτες μας που έχουν καταλήξει από το νέο ιό είναι 32.
 
Ο κ. Τσιόδρας αναφέρθηκε στην ανάγκη ψυχολογικής στήριξης και συμπεριφοράς λόγω των συνεπειών από τα περιοριστικά μέτρα ενώ εγκωμίασε δημοσιογραφικές πρωτοβουλίες για αποστάσεις από την υπερπροβολή της στατιστικής των θανάτων.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.