Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Καθαροί» από Covid19 οι 4 εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας

Νοσοκομείο
31 Μαρτίου 2020 / 07:21

«Κανείς σε καραντίνα, ας μπει τέλος στην παραφιλολογία και ας στηρίξουμε όλοι την άοκνη προσπάθεια που καταβάλλεται στο Νοσοκομείο...», το μήνυμα από τη Νοσηλευτική Υπηρεσία του Γ.Ν.Κ.

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Κανείς από τους τέσσερις εργαζόμενους στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας, για τους οποίους υπήρξε η ανησυχία ότι ενδεχομένως να είχαν προσβληθεί από τον Covid19, μετά την ύπαρξη του πρώτου επιβεβαιωμένου κρούσματος στο νησί, την περασμένη εβδομάδα, δεν νοσεί.

Το αρνητικό αποτέλεσμα των εξετάσεων επιβεβαίωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ Κέρκυρας, το πρωί της Τρίτης, η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Γ.Ν.Κ., Ντίνα Ιωάννου.

Όπως έλεγαν και χθες στο enimerosi.com, πηγές της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του ΓΝΚ, κανείς από τους προαναφερθέντες εργαζόμενους δεν είχε παρουσιάσει συμπτώματα, ενώ παράλληλα είχαν ακολουθηθεί το πρωτόκολλο διαχείρισης και οι ενδεδειγμένες διαδικασίες.

Λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών με την πανδημία του κορωνοϊού ωστόσο, είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία στους εργαζόμενους και η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Γ.Ν.Κ. οφείλει να ελέγχει κάθε περίπτωση.

Αυτό που υπογραμμίστηκε στο enimerosi.com για μια ακόμα φορά από την Νοσηλευτική Υπηρεσία, είναι ότι δεν έχει τεθεί κανείς εργαζόμενος σε καραντίνα και παράλληλα γίνεται έκκληση προς όλους να μην υπάρχει παραφιλολογία, αλλά απόλυτη στήριξη στην άοκνη προσπάθεια που γίνεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας για την αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης αυτής κατάστασης.