Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ολοκληρώθηκε η πρόσληψη δέκα ατόμων στο Νοσοκομείο Κέρκυρας

Νοσοκομείο
02 Απριλίου 2020 / 11:32

Πρόκειται για δέκα υπαλλήλους επικουρικού νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Διοίκησης του Γ.Ν.Κ.

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Όπως έγινε γνωστό με σχετικό δελτίο Τύπου από την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου της Κέρκυρας, ολοκληρώθηκε η διαδικασία πρόσληψης 10 υπαλλήλων (επικουρικού) νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού, ενώ εντός των προσεχών ημερών αναμένεται η πρόσληψη επιπλέον υπαλλήλων.

Σύμφωνα με την Διοίκηση του Γ.Ν.Κ., οι προσλήψεις αυτές, στην παρούσα φάση, με τις αυξημένες ανάγκες του Νοσοκομείου, σε νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, ήταν άκρως απαραίτητες, τόσο για την στελέχωση των Τμημάτων του Νοσοκομείου, όσο και για την δυνατότητα αποφόρτισης του δύσκολου έργου των συναδέλφων τους.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας:

«Από καρδιά, ευχόμαστε “ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ” στους νέους συνεργάτες στην άσκηση των καθηκόντων των και ευχαριστούμε θερμά, όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου, για την συμβολή των στην προστασία της Υγείας των κατοίκων του Νησιού μας και τις υπηρεσίες τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».