Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έκκληση του δημάρχου Ιωαννιτών για την τήρηση των μέτρων

δήμος
03 Απριλίου 2020 / 09:55

ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Η προσπάθεια για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοιού είναι κοινή και αδιάκοπη. Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων με δήλωσή του απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες να παραμείνουν συνεπείς στην τήρηση των μέτρων καθώς είναι αυτό που θα μας οδηγήσει νωρίτερα και ασφαλέστερα στην έξοδο από την κρίση.

«Οι στιγμές που ζούμε είναι πολύ δύσκολες για όλους μας. Στην προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από έναν περίπου μήνα για να περιοριστεί η μετάδοση του κορωνοιού πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι και συνεπείς.
Ζητώ από τους πολίτες να περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους. Να αποφεύγουν τον συνωστισμό σε κοινόχρηστους χώρους, όπως είναι ο παραλίμνιος, να αποφεύγουν τον συνωστισμό έξω από τις τράπεζες και άλλες δημόσιες υπηρεσίες. Να μην προσέρχονται αυτό το διάστημα στα ταμεία της ΔΕΥΑΙ. Αν δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν ηλεκτρονικά τον λογαριασμό, ας αποφύγουν να το κάνουν. Δεν θα γίνει καμία διακοπή νερού για όσο διάστημα είναι σε ισχύ τα μέτρα.
Αυτό που προέχει είναι να κερδίσουμε την μάχη για την ζωή. Να βοηθήσουμε όλοι ώστε να αντέξουν τα νοσοκομεία μας και οι άνθρωποι που αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή, γιατροί, νοσηλευτές και όλο το προσωπικό.
Είναι ένας μαραθώνιος. Πρέπει να αντέξουμε και θα το πετύχουμε μόνο αν είμαστε ενωμένοι και συνεπείς».