Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εικονικό κυνήγι θησαυρού στην Κέρκυρα μέσω του smartphone σας!

Παιχνίδι
05 Απριλίου 2020 / 08:02

Ξενάγηση στην ιστορία και τις ομορφιές της Κέρκυρας, ιδανική πρόταση από την ομάδα SelfGuided για τις δύσκολες μέρες της καραντίνας

ΚΕΡΚΥΡΑ.   Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι ανέπτυξαν τα μέλη της ομάδας SelfGuided, το οποίο μπορει να κρατήσει ευχάριστη παρέα σε όλους σ' αυτή την περίοδο που πρέπει να μένουμε σπίτι.

Ένα παιχνίδι, το οποίο παράλληλα βοηθά τον παίκτη να μάθει καλύτερα την Κέρκυρα γνωριζοντας ιστορικά στοιχεία για το νησί των Φαιάκων.

Όπως λέει και ο Σπύρος Τσουκαλάς, Μηχανικός Υπολογιστών ΕΜΠ, εκπροσωπώντας την ομάδα SelfGuided:

«Η ομάδα μας έχει δημιουργήσει ένα παιχνίδι-βόλτα στην πόλη της Κέρκυρας.

Ένα εικονικό κυνήγι θησαυρού που μας ξεναγεί στην ιστορία και τις ομορφιές της πόλης μας αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε.

Οι παίκτες λύνουν γρίφους και βρίσκουν απαντήσεις που τους επιτρέπουν να ολοκληρώσουν δοκιμασίες και να ανακαλύψουν νέες, μέχρι να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους.

Για την ώρα, υπάρχουν δύο εκδοχές, μία εύκολη και μία δύσκολη. Η πλοήγηση και οι κανόνες γίνονται με απλό τρόπο, ενώ υπάρχουν εκτενείς οδηγίες εντός του παιχνιδιού. Πρόθεσή μας είναι να δημιουργήσουμε και να μοιραστούμε και άλλα παιχνίδια μέσα από την εφαρμογή.

Το παιχνίδι είναι δωρεάν προσβάσιμο από όλες τις συσκευές, Android, iOS & Desktop, και μπορεί να εγκατασταθεί και ως εφαρμογή στα κινητά τηλέφωνα.

Είναι προσβάσιμο από το link: games.selfguided.gr

Η ομάδα μας θα χαρεί να παίξετε και να γεμίσετε ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο σας, αυτές τις μέρες που μένουμε σπίτι».

Εμείς παίξαμε το εν λόγω παιχνίδι και η αλήθεια είναι ότι έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον... Δοκιμάστε το κι εσείς!