Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υπόθεση διάρρηξης καταστήματος εξιχνιάστηκε από το Α.Τ. Βόρειας Κέρκυρας

κλοπή
08 Απριλίου 2020 / 10:01

Τα τμήματα του υπολογιστή που είχαν κλαπεί, επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κέρκυρας, υπόθεση διάρρηξης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κέρκυρα και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ατόμου για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα σε  έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία  δικαστικού λειτουργού, στην οικία του άνδρα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σκληροί δίσκοι, μνήμες και άλλα τμήματα, ηλεκτρονικών υπολογιστών, τα οποία όπως διαπιστώθηκε είχαν αφαιρεθεί την 25.01.2019, από το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε περιοχή της  βόρειας Κέρκυρας.

Επιπλέον σε βάρος του, εφαρμόστηκε η αυτόφωρη διαδικασία με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής, καθώς στην κατοχή του κατά την διάρκεια της έρευνας  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία μαχαίρια και μία σιδερογροθιά.

Τα τμήματα του υπολογιστή που είχαν αφαιρεθεί κατά την διάρρηξη του καταστήματος  και κατασχέθηκαν, επιστράφηκαν στον  ιδιοκτήτη της επιχείρησης.
Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας.
Ο συλληφθείς με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής  οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας και παράλληλα διαβιβάσθηκε και η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για την εξιχνίαση της κλοπής.