Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υγειονομικό υλικό από την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ιονίων Νήσων

Υγειονομικό υλικό
09 Απριλίου 2020 / 16:55

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε ένδειξη αναγνώρισης του καθημερινού αγώνα του αστυνομικού προσωπικού, η Ένωση Αξιωματικών Ιονίων Νήσων, προμηθεύτηκε υγειονομικό υλικό, για τις Αστυνομικές Υπηρεσίες.

«Ως Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ιονίων Νήσων, εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στο αστυνομικό προσωπικό των υπηρεσιών της περιφέρειας για τον καθημερινό αγόγγυστο αγώνα του, ώστε να διασφαλιστεί η τήρηση των μέτρων που στόχο έχουν την αποφυγή εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού Covid-19« αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση.
«Με γνώμονα το αδιάπτωτο ενδιαφέρον για την προστασία της υγείας των συναδέλφων η Ένωσή μας προέβη στην προμήθεια υγειονομικού υλικού, το οποίο έθεσε στη διάθεση των Αστυνομικών Υπηρεσιών των νησιών. Όλοι μαζί συνεχίζουμε την προσπάθεια με συνέπεια και επιμονή, διασφαλίζοντας την τήρηση των μέτρων και καλούμε τους συμπολίτες μας, τον καθένα ξεχωριστά, να συμβάλλουν στην επίτευξη του στόχου ευελπιστώντας ότι η ισχυρή θέληση και η ζωή θα πατάξουν τον φόβο και την ανασφάλεια που έχει ενσπείρει ο ιός».