Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ασπίδες προσώπου & γάντια από τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας στο ΕΚΑΒ

Γάντια
10 Απριλίου 2020 / 08:44

Τις 30 ασπίδες προστασίας προσώπου και τα 100 ζευγάρια γάντια παρέδωσε η Δήμαρχος, Μερόπη Υδραίου στον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας, Σπύρο Πουλή

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Στη δωρεά 30 ασπίδων προστασίας προσώπου και 100 ζευγαριών  γαντιών στο Σωματείο Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ της Κέρκυρας προχώρησε ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντιων, τα είδη προστασίας έδωσε η Δήμαρχος, Μερόπη Υδραίου, στον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, Σπύρο Πουλή, ο οποίος και την ευχαρίστησε θερμά για αυτή την ενέργεια του Δήμου.

Από την πλευρά της η Δήμαρχος δήλωσε ότι μέλημα του Δήμου είναι να βοηθήσει στο μέγιστο δυνατό στην κάλυψη των αναγκών στον τομέα της προστασίας των ανθρώπων που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του ιού.

Επίσης, έκανε γνωστό, ότι πολύ σύντομα ο Δήμος θα έχει τη δυνατότητα να δωρίσει στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ και μάσκες μιας χρήσης.

Τέλος, εξέφρασε την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι μετά από πεντέμισι χρόνια ήλθε και εργάζεται γιατρός στο ΕΚΑΒ της Κέρκυρας.