Σοβαρό ατύχημα στο Τρίκλινο: Λεωφορείο προσέκρουσε σε σταθμευμένα ΙΧ (video)
Υλικές ζημιές έξω από το κατάστημα ECODROP – Άμεση η επέμβαση του ΕΚΑΒ και της Τροχαίας
ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που ευτυχώς περιορίστηκε σε εκτεταμένες υλικές ζημιές σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (14/6) στην περιοχή του Τρίκλινου, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στους παρευρισκόμενους και τους ιδιοκτήτες των εμπλεκόμενων οχημάτων.
Το περιστατικό συνέβη στον κεντρικό δρόμο προς το Τρίκλινο, ακριβώς έξω από το κατάστημα ECODROP. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου ένοιωσε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν εν κινήσει.
Το όχημα ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε με σφοδρότητα πάνω σε τρία αυτοκίνητα.
Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στα οχήματα, ωστόσο αποφεύχθηκαν τα χειρότερα καθώς δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός πεζού ή άλλου οδηγού.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο σημείο, με τους διασώστες να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό του λεωφορείου.
Στο σημείο μετέβη η Τροχαία για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, η οποία είχε διακοπεί μερικώς, καθώς και για την καταγραφή του συμβάντος.
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ
Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.
