Δασιά: Αναμμένα κάρβουνα σε κάδο πήραν φωτιά μέσα σε απορριμματοφόρο
Η έγκαιρη αντίδραση των εργαζομένων στην Καθαριότητα και η επέμβαση της Πυροσβεστικής απέτρεψαν τα χειρότερα έξω από ξενοδοχείο
ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, λίγο μετά τις 23:00, στην περιοχή της Δασιάς, έξω από γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα. Αναμμένα κάρβουνα που είχαν πεταχτεί σε κάδο απορριμμάτων παραλίγο να καταστρέψουν το απορριμματοφόρο της Υπηρεσίας Καθαριότητας.
Όταν οι εργαζόμενοι έκαναν την αποκομιδή, αντιλήφθηκαν καπνούς στο εσωτερικό του οχήματος. Χάρη στην πείρα και την ψυχραιμία τους, σταμάτησαν αμέσως το απορριμματοφόρο και άδειασαν τα σκουπίδια στο σημείο για να μην επεκταθεί η φωτιά στο όχημα.
Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έφτασε άμεσα και έσβησε τη φωτιά. Για το συμβάν διενεργείται έρευνα,
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ
Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.
