Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επεισόδιο στο Νοσοκομείο Πρέβεζας- επέμβαση της Αστυνομίας- Νεαροί έβριζαν και απειλούσαν γιατρό

επεισόδιο
26 Ιανουαρίου 2018 / 13:41

ΠΡΕΒΕΖΑ. Την επέμβαση της αστυνομίας προκάλεσε η αδικαιολόγητη, σύμφωνα με μαρτυρίες, επίθεση που δέχθηκε γιατρός στο νοσοκομείο Πρέβεζας από δύο άτομα νεαρής ηλικίας οι οποίοι προσήχθησαν στη συνέχεια στο Αστυνομικό Τμήμα.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί στα όσα κατά καιρούς συμβαίνουν στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης, περιστατικά κατά τα οποία γιατροί και προσωπικό πέφτουν θύματα λεκτικής και όχι μόνο επίθεσης, με τις περισσότερες φορές να τίθεται σε κίνδυνο και η σωματικής τους ακεραιότητα.

Το πρωί της Πέμπτης (χθες), δύο άντρες νεαρής ηλικίας επιτέθηκαν λεκτικά και με απειλές κατά γιατρού στην παιδιατρική κλινική.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες, οι δύο νεαροί Ρομά, στράφηκαν και εναντίον του υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρίας φύλαξης, που ειδοποιήθηκε για το συμβάν.

Οι φωνές που ακούγονταν έκαναν τόσο επισκέπτες όσο και ασθενείς να βγουν στους διαδρόμους του νοσοκομείου και να γίνουν μάρτυρες της απαράδεκτης και αδικαιολόγητης κατά κοινή ομολογία, συμπεριφοράς των δύο νεαρών.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και οι θερμόαιμοι άντρες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες, τα ίδια άτομα, νωρίτερα του επεισοδίου φέρονται να περνούσαν από δωμάτια ασθενών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως ανήκαν στο φιλικό ή οικογενειακό περιβάλλον ατόμου του οποίου το παιδί νοσηλεύονταν στην κλινική, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο πως είχαν φτάσει στην Πρέβεζα από άλλη περιοχή της Ελλάδας. 

πηγή: pamepreveza