Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Κοσμήτορας του Ιονίου πανεπιστημίου, Κ. Οικονόμου με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Ιόνιο Πανεπιιστήμιο
14 Μαρτίου 2018 / 16:12

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Κοσμήτορα της Σχολής Επιστήμης της Πληροφορίας και Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου Αν. Καθηγητή κ. Κωνσταντίνου Οικονόμου στην Κωνσταντινούπολη όπου έδωσε ομιλία ...

... στις 8 Μαρτίου 2018, ημέρα Πέμπτη, στο Πανεπιστήμιο Sabanci με θέμα “Τοποθέτηση Υπηρεσιών σε Σύγχρονα Δικτυακά Περιβάλλοντα: Θεωρία και Εφαρμογές” (Facility Location in Modern Networking Environments: Theory and Applications) προσκεκλημένος της Καθηγήτριας κ. Ozgur Gorbuz. 
Την επόμενη μέρα, Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, ο κ. Οικονόμου συναντήθηκε με τον Α. Θ. Π. Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο στην Παναγία των Βλαχερνών καθώς στους Γ' Χαιρετισμούς παραδοσιακά χοροστατεί ο Πατριάρχης και είναι σημαντικό γεγονός για την ελληνική κοινότητα της Πόλης. Ο κ. Κοσμήτορας μετέφερε χαιρετισμούς και προσέφερε ως δώρα ένα έργο εικονικού κόσμου που αφορά στο νησί της Κέρκυρας, δημιούργημα φοιτητών, καθώς και τη διδακτορική του διατριβή. Ο Παναγιότατος ανακάλεσε την επίσκεψή του προ τριετίας στο νησί της Κέρκυρας και το γεγονός πως είναι Επίτιμος Διδάκτορας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Στον εκκλησιασμό στην Παναγία των Βλαχερνών παρευρέθηκαν φοιτητές και καθηγητές του Τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.