Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι αλλαγές στο ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας

Διάγγελμα
22 Απριλίου 2021 / 09:26

Χαλαρώνουν σταδιακά τα μέτρα, όπως ανακοίνωσε χθες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και στη συνέχεια ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας,

Συγκεκριμένα: Τη Μεγάλη Εβδομάδα, θα χαλαρώσουν κάποια μέτρα, καθώς οι πιστοί θα μπορούν να μεταβούν και στους ναούς για τις λειτουργίες του Πάσχα, ενώ θα αλλάξει και το ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας, το οποίο εδώ και μήνες ισχύει από τις 9 το βράδυ.

Σχετικά με το χρονικό όριο απαγόρευσης κυκλοφορίας λοιπόν, θα ισχύει περιορισμός της κυκλοφορίας από τις 22:00 για τη Μεγάλη Εβδομάδα και την ημέρα του Πάσχα λαμβανομένης υπόψη της ολοκλήρωσης των διαδικασιών των λειτουργιών κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα στις 21:00. 

Από τις 3 Μαΐου (Δευτέρα του Πάσχα) που ανοίγει ξανά και η εστίαση μόνο σε εξωτερικούς χώρους, ο περιορισμός κυκλοφορίας θα ισχύει από τις 23:00.

Τα μέτρα που εισηγείται η Επιτροπή αναμένεται να εξειδικευτούν περαιτέρω την Παρασκευή το απόγευμα, κατά την τακτική ενημέρωση των πολιτών από τον αρμόδιο υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.