Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κορονοϊός: Βρέφος 13 ημερών νοσηλεύεται στην ΜΕΛ

ΜΕΛ
15 Nov 2021 / 12:15
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

28 ασθενείς θετικοί στον κορονοϊό νοσηλεύονται στην ΜΕΛ, 2 στη ΜΕΘ, 8 στην Πνευμονολογική Κλινική και ένας 14χρονος στην Παιδιατρική

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο «κόκκινο» εξακολουθεί να βρίσκεται το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας από την αύξηση των νοσηλειών ασθενών με κορονοϊό. Από το Σάββατο μάλιστα με απόφαση της διοίκησης του ιδρύματος και μέχρι νεωτέρας έχουν ανασταλεί όλα τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, λόγω των νέων υγειονομικών συνθηκών και της αναγκαιότητας λήψης μέτρων.

Η εικόνα
Ειδικότερα, στην Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων νοσηλεύονται  σήμερα (15/111, ώρα 12.30) 28 ασθενείς θετικοί στον κορονοϊό, ανάμεσά τους και ένα βρέφος μόλις 13 ημερών.

Επίσης 8 άτομα νοσηλεύονται στην Πνευμονολογική Κλινική και ένας 14χρονος στην Παιδιατρική, για τον οποίο, ωστόσο εκκρεμεί εξιτήριο.

Τέλος, δυο ασθενείς που έχουν νοσήσει με κορονοϊό νοσηλεύονται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Πρόκειται για μια 82χρονη και έναν 52χρονο.

Σύμφωνα με πηγές του ιδρύματος, η πλειονότητα των ασθενών που νοσηλεύεται δεν έχει εμβολιαστεί.


ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.