Τρίτη 14.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Τετάρτη συνεδριάζει δια ζώσης το Δημ.Συμβ.Κ.Κέρκυρας

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
26 Φεβρουαρίου 2022 / 10:26

Προηγήθηκε η αντίδραση της μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο στη διαδικασία της τηλεδιάσκεψηςμε αποτέλεσμα να γίνει χθες η συνεδρίαση, λόγω έλλειψης απαρτίας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Τετάρτη 2 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί τελικά τόσο η τακτική όσο και η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Οι δυο συνεδριάσεις θα λάβουν χώρα στην κεντρική αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας, ενώ δυνατότητα συμμετοχής θα υπάρχει και με τηλεδιάσκεψη.

Υπενθυμίζεται ότι η αντίδραση της μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο στη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης, είχε ως αποτέλεσμα χθες να μην γίνει η συνεδρίαση, λόγω έλλειψης απαρτίας.

Η στάση αυτή της αντιπολίτευσης είχε ως αποτέλεσμα να παραστούν μόνον οι σύμβουλοι της παράταξης της δημάρχου και φυσικά έτσι να διαπιστωθεί έλλειψη απαρτίας.

Η τακτική συνεδρίαση (Μεικτή –μέσω φυσικής παρουσίας ή  με τηλεδιάσκεψη)   θα πραγματοποιηθεί στις 6 μ.μ., ενώ η ειδική συνεδρίαση για την ψήφιση του προϋπολογισμού – εξόδων οικονομικού έτους 2022 του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, συνοδευόμενου από τη Γνώμη του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των Ο.Τ.Α. και ψήφιση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης έτους 2022  στην Κεντρική Αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας θα ξεκινήσει στις 9.30 μ.μ. με τον ίδιο τρόπο.

Η Συνεδρίαση θα μεταδίδεται ζωντανά με livestreaming (link σύνδεσης: http://tv1.streampulse.eu/corfu2).

Σημειώνεται ότι στην ημερήσια διάταξη της τακτικής συνεδρίασης περιλαμβάνεται το Τεχνικό Πρόγραμμα 2022, το θέμα του Άλσους της Γαρίτσας και οι ενστάσεις των κατοίκων της περιοχής, ενώ αναμένεται να συζητηθεί και η κατοχύρωση του δημοτικού δρόμου στο οικόπεδο του ΙΚΟΣ στη Δασιά.