Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δωρεά βιβλιοθηκών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Μάρκου στο Δημοτικό Σχολείο

Δωρεά
06 Δεκεμβρίου 2022 / 12:53

Ευχαριστήριο σημείωμα από τον διευθυντή, τον σύλλογο διδασκόντων και τους μαθητές

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Μάρκου, ευχαριστούν θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Μάρκου, για  την ευγενική δωρεά τριών βιβλιοθηκών στο Δημοτικό Σχολείο:

«Η πολύτιμη προσφορά σας θα διευκολύνει σημαντικά το έργο μας και θα ενισχύσει  τη διαδικασία της παρεχόμενης εκπαίδευσης. Η κίνηση αυτή σας  τιμά για την ευαισθησία που δείχνετε απέναντι στις ανάγκες ενός  σχολείου. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις μέρες μας, να στηρίζουμε το δημόσιο σχολείο και να γινόμαστε συμμέτοχοι μιας κοινής προσπάθειας που στο επίκεντρο θα έχει τα παιδιά και το σύγχρονο σχολείο που όλοι οραματιζόμαστε.                                                   

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ  και ενθαρρύνουμε τέτοιες πράξεις οι οποίες αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της δωρεάς, ενώ παράλληλα προσφέρουν στους μαθητές μας ένα σημαντικό μάθημα  κοινωνικής ευθύνης και ανιδιοτελούς προσφοράς. Επίσης ευχαριστούμε τον γονέα-κηδεμόνα του σχολείου μας κ. Κοσκινά Ιωάννη για την δωρεάν εργασία και τοποθέτηση των  βιβλιοθηκών».