Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ημέρα ξεκινά στον Μασούτη!

#Μασούτης
13 Ιουλίου 2023 / 17:01
ΕΛΕΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Μια βόλτα στον Μασούτη της γειτονιάς μας μπορεί να είναι ιεροτελεστία που να επαναλαμβάνεται ανά εβδομάδα ή και καθημερινά!

Η Εταιρεία Μασούτης είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση που διατηρεί μέχρι σήμερα αναλλοίωτο τον οικογενειακό της χαρακτήρα. Τα σούπερ μάρκετ Μασούτης έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών ως τα «οικονομικά και ελληνικά» σούπερ μάρκετ.

Η εταιρεία είναι market leader στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ πανελλαδικά βρίσκεται στις πρώτες εταιρείες του κλάδου. Απασχολεί περισσότερους από 10.000 εργαζόμενους και διαθέτει 389 φυσικά καταστήματα σε ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα. Στο νησί μας διαθέτει 18 καταστήματα και στηρίζει πολλές οικογένειες διότι στο δυναμικό της έχει 370 άτομα.

Μια βόλτα στον Μασούτη της γειτονιάς μας μπορεί να είναι ιεροτελεστία που να επαναλαμβάνεται ανά εβδομάδα ή και καθημερινά. Χρώματα, μυρωδιές και ήχοι συνθέτουν μια αγαπημένη γωνιά των γειτονιών: εκεί που μοσχοβολούν οι εποχές μέσα από τα προϊόντα τους, εκεί όπου βγάζουν το ψωμί τους χιλιάδες άνθρωποι, εκεί όπου συναντιόμαστε με τα αγνά ελληνικά προϊόντα χάρη στους Έλληνες παραγωγούς, τους αγρότες και τους πωλητές του οποίους στηρίζει η ελληνική εταιρεία Μασούτης προσφέροντας άριστη ποιότητα, ποικιλία και ποσότητα σε καθημερινή βάση.

Χάρη στα καταστήματα Μασούτης μπορούμε στη σύγχρονη και απαιτητική εποχή να κάνουμε οικονομία, να τρώμε πιο υγιεινά και να μαθαίνουμε καλύτερα τις τοπικές πρώτες ύλες με τις οποίες μπορούμε να μάθουμε να μαγειρεύουμε επιτέλους εκείνα τα φαγητά της γιαγιάς και της μαμάς που συχνά νοσταλγούμε κι επιθυμούμε.

Η ημέρα μας στα καταστήματα Μασούτης ξεκινά με  τμήματα όπως  «Αρτοζαχαροπλαστείο» όπου προσφέρεται καθημερινά φρέσκο ψωμί και εκλεκτά γλυκίσματα, «Έτοιμα Γεύματα», όπου οι καταναλωτές μπορούν να βρουν μαγειρεμένα γεύματα από την παραδοσιακή κουζίνα του τόπου, «Οπωροπωλείο» όπου διατίθενται ελληνικά οπωροκηπευτικά, ενώ στο «Κρεοπωλείο» προσφέρονται κρέατα από Έλληνες και ξένους παραγωγούς.

Επιπλέον για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τα ψώνια τους από την άνεση του σπιτιού τους το e-shop της εταιρείας παρουσιάζει δυναμική ανάπτυξη και η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη σε 50 πόλεις – περιοχές. Μία από αυτές είναι και το όμορφο νησί μας. Όλοι οι κάτοικοι της Κέρκυρας μπορούν εύκολα και γρήγορα να επιλέξουν πάνω από 18.000 κωδικούς προιόντων και να τους παραλάβουν στον χώρο της επιλογής τους. Υπηρεσία που με χαρά υποδέχθηκε και υποστηρίζει όλο το νησί.

Το eshop του Μασούτη είναι ένα σύγχρονο Marketplace, όπου οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν σε ένα καλάθι με one-stop-shop, επιπλέον των grocery και προϊόντα άλλων κατηγοριών από επώνυμους επιλεγμένους συνεργάτες.

Τηλεφωνικές Παραγγελίες
 
στο 2661022682 ή μπορείτε να περιηγειθείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας Μασούτης πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο
 
 
 
ΕΛΕΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Η Ελεάννα Βασιλάκη γεννήθηκε το 1992 και μεγάλωσε στο νησί της Κέρκυρας. Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας το 2015 με ειδικότητα στην Ευρωπαϊκή Ιστορία και στην πορεία ολοκλήρωσε την πτυχιακή της εργασία στο ίδιο ίδρυμα με τίτλο «Η επιρροές της ιταλικής κουζίνας στην Επτανησιακή» με βαθμολογία 9/10. Είναι πιστοποιημένη με άριστη γνώση της αγγλικής και της γερμανικής γλώσσας.