Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στ. Πουλημένος για το Χριστουγεννιάτικο χωριό: «Τιμωρητική διάθεση και μετεκλογική αδιαθεσία»

Χριστουγεννιάτικο παραμύθι
24 Nov 2023 / 10:46

«Συναντηθήκαμε με την αρμόδια Αντιδήμαρχο και προσφερθήκαμε να συμβάλουμε - Εισπράξαμε, την επομένη, μετά από συνεννόηση με τη Δήμαρχο, απορριπτική απάντηση»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σχετικά με την υπόθεση ματαίωσης της εγκατάστασης και λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, ο εκλεγμένος Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Στέφανος Πουλημένος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η θητεία της απερχόμενης δημοτικής αρχής λήγει, όπως είναι γνωστό, στις 31 Δεκεμβρίου 2023. Συνεπώς, την ευθύνη προετοιμασίας, ανάθεσης κλπ. για το στήσιμο και τη λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, έχουν αυτοί που το οργάνωσαν και τα προηγούμενα 4 χρόνια.

Δείτε επίσης:

Χρυσούλα Τόμπρου: «Να για ποιους λόγους δεν θα γίνει φέτος το «Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι»

Απάντηση αντιπολίτευσης στη Χρ. Τόμπρου: «Όλες οι εκδηλώσεις του Δήμου έχουν ψηφιστεί ομόφωνα»

Η προσπάθεια απόδοσης ευθυνών στην πρόσφατα εκλεγείσα δημοτική αρχή, που θα παραλάβει το Δήμο την 1η Ιανουαρίου του νέου έτους, δεν χρειάζεται απάντηση.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι συναντηθήκαμε με την αρμόδια Αντιδήμαρχο, προσφερθήκαμε να συμβάλουμε στην επίλυση του προβλήματος οικονομικής και διοικητικής αδυναμίας, στήνοντας ταχύτατα, με εθελοντές συμπολίτες μας, τους αγορασμένους από το Δήμο οικίσκους και τον συμπληρωματικό εορταστικό διάκοσμο, χωρίς την παραμικρή δημόσια δαπάνη.

Στην πρόταση αυτή εισπράξαμε, την επομένη, μετά από συνεννόηση με τη Δήμαρχο, απορριπτική απάντηση, όπως αυτή ανακοινώθηκε και στον τύπο.

Λυπούμαστε για την αρνητική εξέλιξη με την οποία κλείνει τη θητεία της η απερχόμενη Δημοτική Αρχή.

Η πρόδηλη τιμωρητική διάθεση συνοδευόμενη από μετεκλογική πολιτική αδιαθεσία, στερεί δυστυχώς τα μικρά παιδιά από μια καθιερωμένη γιορτή χαράς, που τόσο την περίμεναν.

Κρίμα!»