Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Κέρκυρα αύριο ο Ν. Δένδιας για τον εορτασμό του Αγίου Σπυρίδωνος

ΠΟΛΙΟΥΧΟΣ
11 Δεκεμβρίου 2023 / 16:20
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Θα εκπροσωπήσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην Κέρκυρα μεταβαίνει αύριο, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, όπου θα εκπροσωπήσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στον εορτασμό του πολιούχου του νησιού Αγίου Σπυρίδωνα.

Ο κ. Δένδιας θα παραστεί στην αρχιερατική λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, χοροστατούντος του σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κέρκυρας, Παξών και Διαπόντιων Νήσων Νεκτάριου.

Στη συνέχεια, ο κ. Δένδιας θα μεταβεί στο κτίριο της Παλαιάς Φιλαρμονικής για να παρακολουθήσει τη συναυλία για τη γιορτή του Αγίου Σπυρίδωνα.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ - ΜΠΕ

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.