Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στον Ελληνοαμερικανό Ντιν Μητρόπουλο η έκταση στον Ερημίτη (;)

ΕΡΗΜΙΤΗΣ
09 Μαρτίου 2024 / 19:11
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες της "Καθημερινής", η NCH Capital συμφώνησε στην πώληση του ακινήτου στο σχήμα που ηγείται ο ομογενής επενδυτής για 32 εκατομμύρια ευρώ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην κατοχή σχήματος συμφερόντων του Ελληνοαμερικανού ομογενή Ντιν Μητρόπουλου θα περάσει, σύμφωνα με την «Καθημερινή» το ακίνητο έκτασης 438 στρεμμάτων στην Κασσιόπη. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η NCH Capital συμφώνησε να πουλήσει την έκταση για 32 εκατομμύρια ευρώ και αυτό που εκκρεμεί πλέον είναι η οριστικοποίηση της τραπεζικής χρηματοδότησης.

Η NCH Capital φέρεται να καταλήγει σε συμφωνία με τον Ντιν Μητρόπουλο ύστερα και από προηγούμενες άγονες απόπειρες πώλησης της έκτασης, μεταξύ άλλων και σε σχήμα επενδυτών υπό τον Γερμανό επιχειρηματία Γεργκ Ροκενχόιζερ (TeamViewer) με τη συμμετοχή και άλλων ιδιοκτητών μεγάλων γειτονικών εκτάσεων. 

Το Kassiopi Project, προέβλεπε την κατασκευή 90 δωματίων και έως 116 τουριστικών κατοικίών, όπως και βίλες επιφανείας έως και 800 τ.μ. 

ΠΗΓΗ: kathimerini.gr

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.