Παιχνίδι, δημιουργία, και παιδικά χαμόγελα!
Εκδήλωση για παιδιά από τα τρία Κέντρα Ξένων Γλωσσών ela Andrioti School, A.Spanou School of English και Evi Grammenou School of English σε συνεργασία με το American Space της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17/12 η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για παιδιά “A Holly and Happy Day at the Library” από τα τρία Κέντρα Ξένων Γλωσσών ela Andrioti School, A.Spanou School of English και Evi Grammenou School of English σε συνεργασία με το American Space της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κέρκυρας.



Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ένωσαν τις δυνάμεις τους και διοργάνωσαν ένα ξεχωριστό γιορτινό απόγευμα με εκπαιδευτικές δραστηριότητες στα Αγγλικά. Στο ζεστό και φιλόξενο χώρο της Βιβλιοθήκης, παιδιά ηλικίας 5-11 ετών παρακολούθησαν διαδραστική αφήγηση του παραμυθιού “The Snowman”, έλυσαν γρίφους σε ένα Χριστουγεννιάτικο escape room, έφτιαξαν χιονονιφάδες και αστέρια, τραγούδησαν και χόρεψαν στο ρυθμό των Χριστουγέννων. Ήταν μια μέρα γεμάτη παιχνίδι, δημιουργία και φαντασία-μια μέρα μαγική γεμάτη παιδικά χαμόγελα!
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ
Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.


