Δευτέρα 26.01.2026 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Παλαιά αποχαιρετά τον Θέμη Μάλλιο

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
26 Ιανουαρίου 2026 / 14:30
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Τρίτη 27/1 τα τμήματα θα παραμείνουν κλειστά ενώ η μπάντα και όλα τα μέλη της θα παραστούν στην εξόδιο ακολουθία

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σύσσωμη η οικογένεια της Παλαιάς με βαθιά θλίψη αποχαιρετά τον μουσικό της Θεμιστοκλή (Θέμη) Μάλλιο, έναν γλυκύ και σεβαστό άνθρωπο που ήταν φίλος, συνοδοιπόρος και αναπόσπαστο κομμάτι της Φιλαρμονικής. Η μουσική μας ένωσε και μέσα από αυτήν γνωρίσαμε έναν άνθρωπο με ευαισθησία, καλοσύνη και αγάπη για το παραγόμενο καλλιτεχνικό έργο.

Η παρουσία του άφησε το αποτύπωμά της στην Φιλαρμονική, όχι μόνο μέσα από την προσφορά του ως καθηγητή οργάνου στο όμποε και το φαγκότο, αλλά κυρίως μέσα από το ήθος, το χαμόγελο και την απλότητα με την οποία στεκόταν στους ανθρώπους γύρω του.

Η απουσία του είναι ήδη αισθητή και βαριά. Θα τον θυμόμαστε για τις στιγμές που μοιραστήκαμε στις πρόβες, την διάθεσή του να βοηθά αλλά και το πλούσιο εκπαιδευτικό έργο που προσέφερε.

Η Φιλαρμονική Εταιρεία Κερκύρας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους αγαπημένους του. Αύριο Τρίτη 27 Ιανουαρίου η Φιλαρμονική θα βρίσκεται σε πένθος, οι Σχολές της θα παραμείνουν κλειστές ενώ η μπάντα και όλα τα μέλη της θα παραστούν στην εξόδιο ακολουθία στις 16:00 στο Α΄ Δημοτικό Κοιμητήριο στην Γαρίτσα.

Η Διοικητική Επιτροπή 

 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.